You are not logged in. Would you like to login or register?

3/09/2026 5:06 am  #1

Există un site unde pot compara avocați din diferite orașe din

Salut comunitate! Am o întrebare pentru cei care au mai avut de-a face cu avocați în România. Eu locuiesc în străinătate, dar am nevoie de un avocat în România pentru o chestiune legată de proprietate și câteva documente. Problema e că nu cunosc deloc piața de acolo și nici nu știu cum să aleg un avocat bun fără să merg personal în fiecare oraș.
Mi-ar fi de mare ajutor dacă există un site sau o platformă unde pot vedea mai mulți avocați, eventual din diferite orașe, și să citesc informații despre serviciile lor. Aș prefera ceva unde pot compara specializările sau să găsesc rapid un profesionist care se ocupă de cazuri similare. Dacă cineva a trecut printr-o situație asemănătoare sau are o recomandare practică, chiar aș aprecia orice sfat.

3/09/2026 5:12 am  #2

Re: Există un site unde pot compara avocați din diferite orașe din

Salut! Înțeleg perfect problema ta, pentru că și eu am fost plecat din țară o perioadă și a trebuit să rezolv o chestiune juridică în România fără să pot merge acolo imediat. După mai multe căutări am descoperit un site care adună informații despre avocați și cabinete juridice din diferite orașe. Îți recomand să verifici https://avocati-ro.com Site-ul mi-a fost util pentru că am putut vedea rapid ce avocați sunt disponibili, domeniile lor de activitate și alte informații care te ajută să înțelegi cu cine ai putea colabora. Pentru mine a fost mult mai simplu decât să caut separat pe zeci de site-uri diferite. Până la urmă am găsit acolo un avocat care m-a ajutat să rezolv problema cu documentele fără prea multă bătaie de cap. Dacă ești în căutarea unei soluții rapide și vrei să ai o imagine mai clară asupra opțiunilor, cred că merită să arunci o privire.

3/09/2026 5:14 am  #3

Re: Există un site unde pot compara avocați din diferite orașe din

Super, mulțumesc pentru sfat! Exact ceva de genul acesta căutam.

Board footera