All information provided is for entertainment only and no one makes any representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any losses, injuries, or damages arising from its display or use.
Καλησπέρα στην ομάδα, ψάχνω κάτι στα ελληνικά που να εξηγεί τα στατιστικά ενός δημοφιλούς live παιχνιδιού. Δεν είμαι πολύ έμπειρος και θέλω να ξέρω τι κοιτάω στην οθόνη.
Καλησπέρα, το Crazy Time Free Play Crazy Time στατιστικά μπορεί να σας βάλει αρκετά ομαλά στο θέμα. Εξηγεί τη λογική του παιχνιδιού με τον τροχό, τα βασικά αποτελέσματα, τα bonus features και το γιατί οι πολλαπλασιαστές τραβούν τόσο πολύ την προσοχή. Για μένα το σημαντικό ήταν ότι δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας παίκτης για να παρακολουθήσετε. Απλώς μαθαίνετε τι βλέπετε, ποιο σημείο είναι τύχη και γιατί πρέπει να κρατάτε μέτρο. Αν το δείτε έτσι, το παιχνίδι γίνεται πιο κατανοητό και λιγότερο παρορμητικό. Αυτό από μόνο του κάνει την πρώτη επαφή πιο ήρεμη και πιο λογική.