All information provided is for entertainment only and no one makes any representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any losses, injuries, or damages arising from its display or use.
1 of 1
Gündəlik istifadə üçün balzam seçərkən nələrə diqqət etmək lazımdır?
Gündəlik istifadə üçün məhsul seçərkən mənim üçün rahat tətbiq və tanış istifadə forması vacibdir. Buna görə Siberian Wellness-in balzamlar bölməsinə də diqqət yetirdim. Burada müxtəlif məqsədlər üçün nəzərdə tutulmuş balzamları bir yerdə görmək mümkündür. Məhsulların çeşidinə səhifəsindən baxıram. Xüsusilə bitki ekstraktları və efir yağları əsasında hazırlanmış məhsullar mənə maraqlı görünür. Balzamları gündəlik qulluq rutinimə uyğun şəkildə istifadə edirəm və məhsulun üzərində göstərilən tətbiq qaydalarına diqqət edirəm. Mənim üçün vacib məqam odur ki, bu məhsul dərman vasitəsi deyil. Ona görə də balzamı tibbi müalicənin əvəzi hesab etmirəm və yalnız istehsalçının nəzərdə tutduğu istifadə məqsədləri çərçivəsində tətbiq edirəm.
1 of 1