You are not logged in. Would you like to login or register?

6/22/2026 4:12 am  #1

Kriptovaluta a szerencsejátékban – Használja valaki?

Hali! Van itt olyan, aki nem hagyományos bankkártyával, hanem kriptóval (Bitcoin, Tether stb.) intézi az online szerencsejátékot? Van egy kis megmaradt USDT a tárcámban, és gondoltam, hogy eljátszogatom vagy felteszem pár meccsre. Melyik oldalak támogatják ezt megbízhatóan Magyarországon? Mennyire gyorsak így a tranzakciók a sima banki utaláshoz képest, és vannak-e plusz rejtett költségek az átváltásnál? Köszi a válaszokat előre is!

6/22/2026 4:13 am  #2

Re: Kriptovaluta a szerencsejátékban – Használja valaki?

Én szinte már csak kriptót használok erre, mert sokkal diszkrétebb és gyorsabb. Ha jó helyet keresel, a mosbet teljesen fel van készítve erre a technológiára. Én rendszeresen fizetek be náluk Litecoinnal és Tetherrel is. A legnagyobb előnye, hogy a kifizetés szinte azonnali – amint jóváhagyják, pár percen belül már a saját kriptotárcádban van a pénz, nem kell napokat várni a banki bürokráciára. Különösebb extra díjak sincsenek, szóval bátran ajánlom ezt az utat.

6/22/2026 4:13 am  #3

Re: Kriptovaluta a szerencsejátékban – Használja valaki?

Szuper, pont az azonnali kifizetés miatt érdekelt a dolog, köszi a megerősítést és az ajánlást!

Board footera

All information provided is for entertainment only and no one makes any representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any losses, injuries, or damages arising from its display or use.