All information provided is for entertainment only and no one makes any representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any losses, injuries, or damages arising from its display or use.
Ahoj, chci si udělat dřevěné obložení v předsíni, cca 15 m². Potřebuju něco, co se snadno montuje, dobře vypadá a nezrujnuje mě to cenově. Smrk asi vyjde nejlíp, ale nemám úplně jasno, jaký rozměr vzít. Máte někdo zkušenost, co se osvědčilo a odkud objednat?
Zdravím, dělal jsem podobnou úpravu v chodbě a palubky jsem kupoval na Vzal jsem smrkové 12,5×96×3000 mm, třídění BC – za mě ideální kompromis.
Desky byly rovné, dobře hoblované, spoje drží pevně. Co mě potěšilo, že všechny měly skutečně deklarovanou délku, bez zbytečných odřezků. Dřevo je suché, čisté, dorazilo během 3 dnů, dobře zabalené. Práce šla rychle a výsledek vypadá výborně. Na webu si můžeš snadno filtrovat podle rozměrů i ceny.
Last edited by Fomkarto (5/25/2025 5:57 am)
Díky za tip, zrovna ten rozměr jsem zvažoval. Prošel jsem si ten eshop, vypadá hodně přehledně a mají toho hodně skladem. Jdu objednat, ať se do toho můžu pustit o víkendu.