You are not logged in. Would you like to login or register?

4/17/2026 12:39 pm  #1

Hansı saytda oynamaq daha sadədir?

Mən hələ yeniyəm və başa düşmək istəyirəm haradan başlamaq daha rahatdır. Bəzi saytlar çox qarışıq görünür və nə edəcəyimi anlamıram. Siz necə başlamısınız və hansı variant daha sadə olub? 

4/17/2026 2:32 pm  #2

Re: Hansı saytda oynamaq daha sadədir?

İlk dəfə başlayanda məndə də hər şey çox qarışıq görünürdü. Hər sayt fərqli idi və başa düşmək çətin olurdu. Bir neçə dəfə səhv seçim etdim, amma sonra artıq nə axtardığımı başa düşməyə başladım.

4/17/2026 3:05 pm  #3

Re: Hansı saytda oynamaq daha sadədir?

Başlanğıcda mən də çox çaşırdım və demək olar ki, imtina edəcəkdim, çünki hər şey qarışıq görünürdü. Amma sonra qərar verdim ki, sadə və rahat istifadə olunan bir variant tapım. Bir az daha baxdıqdan sonra ortada https://azerbayjan1xbet.com/ gördüm və orada hər şey daha aydın idi. Qeydiyyat prosesi sadə idi, interfeys qarışıq deyildi və tez başa düşdüm nə etmək lazımdır. Bu mənim üçün çox vacib idi, çünki yeni başlayan biri üçün əlavə çətinliklər motivasiyanı azaldır. Ondan sonra artıq daha rahat istifadə etməyə başladım.

Last edited by benzion (4/17/2026 3:05 pm)

Board footera