All information provided is for entertainment only and no one makes any representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any losses, injuries, or damages arising from its display or use.

Son vaxtlar telefonumda yer az olduğu üçün yeni kazino tətbiqi yükləməkdə tərəddüd etdim. Amma maraq üstün gəldi və sonda quraşdırdım, çünki ölçüsü gözlədiyimdən kiçik idi. Sizcə yaddaş tələbləri istifadəçilərin qərarına ciddi təsir edir?
Mən də buna bənzər vəziyyətlə qarşılaşmışam, xüsusilə köhnə telefon istifadə edəndə yaddaş məsələsi daha çox ön plana çıxırdı. Amma son vaxtlar tətbiqlər sanki daha balanslı hazırlanır və həm ölçü, həm də performans baxımından istifadəçiləri çox yormur. Düşünürəm ki, əgər tətbiq stabil işləyirsə və tez açılırsa, istifadəçilər onun ölçüsünə o qədər də fikir vermirlər. Əksinə, rahat istifadə və funksiyaların aydın olması daha vacib görünür.
Mənim təcrübəmdə yaddaş məsələsi əvvəllər daha vacib idi, amma indi tətbiqlər daha optimallaşdırılmış görünür. Bir dəfə quraşdırmadan əvvəl texniki xüsusiyyətlərə baxdım və sonra istifadə edərək qeydiyyatdan keçdim. Orada mobil versiyanın necə işlədiyi barədə məlumatlar diqqətimi çəkdi və qərar vermək daha asan oldu. Quraşdırmadan sonra tətbiqin yüngül işləməsi və sürətli açılması məni təəccübləndirdi. Əsas odur ki, interfeys sadə idi və əlavə yaddaş yüklənməsi hiss olunmurdu. Məncə indi istifadəçilər daha çox performansa baxır, yaddaş isə ikinci plandadır.
Last edited by CircleUser (4/18/2026 1:36 pm)