All information provided is for entertainment only and no one makes any representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any losses, injuries, or damages arising from its display or use.
Sziasztok! Mostanában egyre komolyabban foglalkozom Tippmix-szel, és észrevettem, hogy néha teljesen mást várok a nyereménytől, mint ami végül kijön. Tudom, hogy a szorzók szorzása nem bonyolult, de amikor kombinált szelvényről vagy több mérkőzéses fogadásról van szó, könnyen el tudok veszni a számokban. Van valamilyen megbízható módszer vagy eszköz, amivel pontosan ki lehet számolni a várható nyereményt anélkül, hogy minden alkalommal fejben kellene sakkozni?
Last edited by PixelNomad (Yesterday 11:12 am)
Szia! Pont ugyanez volt a gondom, amikor elkezdtem többet fogadni. A szorzók összeadása és kombinációk értelmezése egy idő után teljes káosz lett. Nekem az segített a legtöbbet, hogy elkezdtem használni a Tippmix kalkulátor oldalt. Teljesen egyértelmű, csak beírod a szorzókat és a tétet, és azonnal kiszámolja a várható nyereményt, sőt még alternatív variációkat is mutat. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mintha magadtól számolgatnál.
=11ptNagyon köszi, ez pont az, amit kerestem!